Topcraft hogedrukreiniger

De Topcraft hogedrukreiniger is een eigenmerk van de Aldi. Topcraft hogedrukreinigers zijn in Nederland alleen via de Aldi verkrijgbaar. Het zijn goedkope hogedrukreinigers, maar dit zorgt er ook helaas vaak voor dat de machines snel defect raken. Topcraft is ook vooral bekend door het gereedschap dat eveneens alleen via de Aldi verkrijgbaar is. Een topcraft hogedrukreiniger is geen kwaliteit hogedrukreiniger, maar wel een goedkope hogedrukreiniger.

De bedrijfsnaam Topcraft is geldig voor de Aldi vestigingen van Aldi-Noord (dit is het Nederlandse deel). In het zuidelijke deel van de Aldi (Aldi-zuid) heet het King craft. Het is hetzelfde bedrijf, een eigenmerk van de Aldi. Als uw Topcraft hogedrukreiniger defect is geraakt, en het valt nog binnen de garantieperiode, dan moet u contact opnemen met de Aldi waar u de hogedrukreiniger heeft gekocht.

Topcraft hogedrukreiniger onderdelen

Omdat Topcraft eigenmerk is van de Aldi, is het bedrijf zelf eigendom van de Aldi. Topcraft onderdelen zult u dan ook via de Aldi moeten kopen. Als de topcraft hogedrukreiniger kapot is en er geldt nog garantie, dan zult u dit ook via de Aldi moeten doen. Als u topcraft onderdelen wilt kopen, kunt u ook het beste contact zoeken via de Aldi.

Als u een specifiek onderdeel zoekt of aan kunt bieden, dan kunt u het contactformulier op de website gebruiken. We zullen uw vraag vervolgens plaatsen op deze pagina.


Op 22 juni 2011 om 12:22 zei Ozdemir:

Hallo,

Ik heb een Top Craft 045089 ..03/2011

21 zylinderkopf 01076060 onderdeel nodig. Hoe kan ik deze bestellen?
Ik wil graag informatie wat kosten.

groeten, ozdemir


De beheerder antwoordde:

Kijk even op de link in deze pagina. Hier moet u de gegevens invullen.

Groeten, het webbeheer.