Nilfisk hogedrukreiniger

Nilfisk heeft een ruim assortiment aan reinigingsmachines. Het Deense bedrijf, opgericht in 1906, heeft wereldwijd bijna 5.000 medewerkers en is gespecialiseerd in professionele schoonmaakapparatuur. Ondanks dat heeft het bedrijf ook vele hogedrukreinigers die bedoeld zijn voor particulier gebruik. Nilfisk ALTO is het dochterbedrijf van Nilfisk dat de hogedrukreinigers verzorgt.

De vertrouwde donkerblauwe hogedrukreinigers zijn te vinden in elk werelddeel. Het assortiment van Nilfisk ALTO is onderverdeeld in zes categorieën. Koudwater hogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers, stationaire hogedrukreinigers, lagedrukreinigers, hogedrukreinigers met benzine- of dieselaandrijving en voor huis, tuin & auto. In elke categorie zijn verschillende modellen te vinden. Ook voor particulier gebruik is er zeker wel een passend model bij! Op de website van Nilfisk ALTO kunt u via uw postcode de dichtstbijzijnde Nilfisk dealer vinden.

Bij Nilfisk geldt standaard 5 jaar garantie op hogedrukreinigers. Dit geldt niet voor slijtage-onderdelen, en natuurlijk ook niet bij schade door verkeerd gebruik.

Nilfisk productervaring

Hieronder staan enkele Nilfisk productervaringen. Ze zijn of van andere websites, of ze zijn geplaatst bij het contactformulier waarna de webmaster de reactie hieronder heeft bijgevoegd. Voor elk type hogedrukreiniger is een afbeelding bijgevoegd.


Over de Nilfisk C110 zei Guido op 28 april 2009:

De hele Nilfisk C110 ziet er goed, mooi afgewerkt en degelijk uit. De tuin is inmiddels als nieuw en dat met groot gemak. De bijgeleverde vuilvrees werkt als een tierelier. Ik zou niet weten waarom iemand met een gemiddelde tuin een duurdere hogedrukreiniger zou moeten kopen dan de Nilfisk C110. Wat een geweldige hogedrukreiniger!

Opmerking van de webmaster: deze Nilfisk C110 is geschikt voor kleine reinigingstaken rondom het huis. De Nilfisk C110 bestaat weer uit andere versies, zoals de Nilfisk C110.3