Lavor hogedrukreiniger

Een Lavor hogedrukreiniger is in Nederland geen bekende hogedrukreiniger. Als hij al wordt verkocht, wordt hij vaak via de Lidl verkocht. Lavor hogedrukreinigers zijn hogedrukreinigers van Italiaanse makelij. Lavor is het moederbedrijf achter Lavorwash, het onderdeel dat  de hogedrukreinigers produceert. Lavorwash is naar eigen zeggen een van de grootste producenten van hogedrukreinigers binnenshuis en buitenshuis. Het bedrijf heeft 35 jaar ervaring op het gebied van schoonmaakmachines, en dan in het speciaal hogedrukreinigers, vacuüm schoonmaakmachines en stoommachines. Ondanks dat is Lavor in Nederland relatief onbekend. Lavor hogedrukreinigers zijn geel van kleur. Sinds 2009 is ASP cleaning products BV in Zoetermeer officieel importeur van het merk LavorPro, de lijn professionele hogedrukreinigers. U kunt bij ASP terecht voor zowel onderdelen als de complete lijn LavorPro hogedrukreinigers. Informatie over onderdelen van Lavor particuliere hogedrukreinigers kunt u hieronder vinden.

Lavor hogedrukreiniger onderdelen

Als u onderdelen voor uw lavor hogedrukreiniger wilt kopen, of gewoon een complete Lavor hogedrukreiniger, dan kunt u deze niet bij ASP cleaning products aanschaffen. ASP cleaning products BV is enkel officieel importeur van het merk LavorPro, en dus niet voor de particuliere markt. Voor onderdelen van hogedrukreinigers van Lavor (particulier) verwijzen wij u terug naar het verkooppunt waar u de machine heeft aangeschaft.

LavorPRO is, zoals de naam al suggereert, gericht op de professionele gebruiker. Deze professionele hogedrukreinigers zijn meer gericht op duurzamer en langduriger gebruik.


Voor de Lavor Superwash 160 kunt u bij de Lidl terecht. U kunt deze niet bij ASP cleaning products BV halen. De Lavor Superwash 160 is de populairste particuliere hogedrukreiniger van Lavor in Nederland.

De afbeelding hiernaast is de Lavor Superwash 160. Dit model werd of wordt nog steeds via de Lidl verkocht.