Kränzle hogedrukreiniger

Het Duitse Kränzle, opgericht in 1974, is gespecialiseerd in reinigingsmachines. Een groot deel van het assortiment bestaat uit hogedrukreinigers. En niet zomaar hogedrukreinigers, een Kränzle hogedrukreiniger is een apparaat waarbij het gehele productieproces plaatsvindt in de eigen fabriek in Zuid-Duitsland. Van de fabricage van de onderdelen tot en met het testen, het gebeurd allemaal in de fabriek.

Kränzle kent dus hoogwaardige producten die allemaal op elkaar zijn afgestemd. Zodoende kennen de lichtblauwe machines van het merk ook een aantal overeenkomstige eigenschappen. Elke Kränzle heeft bijvoorbeeld keramische plunjers.

Kränzle heeft de producten onderverdeeld in vier categorieën. Koudwater hogedrukreinigers, warmwater hogedrukreinigers, hogedrukreinigers met een benzinemotor en stationaire hogedrukreinigers. Een Kränzle Hogedrukreiniger staat garant voor een lange levensduur, eenvoudig onderhoud, gebruiksvriendelijkheid en een laag energieverbruik.

Kränzle productervaring

Hieronder staan enkele Kränzle productervaringen. Ze zijn of van andere websites, of ze zijn geplaatst bij het contactformulier waarna de webmaster de reactie hieronder heeft bijgevoegd. Voor elk type hogedrukreiniger is een afbeelding bijgevoegd.


Over de Kränzle 1151T zei onbekend op 12 november 2019:

Fantastisch, de beste hogedrukreiniger die ik in 14 jaar heb gekocht! De druk is zo veel beter dan die van de hogedrukreinigers die we hiervoor hadden en ik maak de auto’s, de oprit en de (grote) binnentuin nu veel sneller schoon.

De Duitse kwaliteit is het beste van het beste. Het materiaal van de Kränzle 1151T is heel robuust en heeft goede stuurwielen. De hogedrukreiniger is een beetje zwaar maar al met al ben ik zeer tevreden!

Opmerking van de webmaster: deze productervaring van de Kränzle 1151T is vertaald vanuit een Amerikaanse website.