Kärcher hogedrukreiniger

Kärcher is in de wereld van de hogedrukreiniger het topmerk. Het bekende en vertrouwde Duitse merk heeft een lange geschiedenis en is vooral bekend als het om hogedrukreinigers gaat. Er werken bijna 7.000 mensen bij het bedrijf met een jaaromzet van rond de 1,2 miljard euro. Milieubescherming en duurzaamheid staan hoog in het vaandel. Genoeg reden dus om voor een Kärcher te gaan.

Kärcher verkoopt niet alleen hogedrukreinigers. Ze verkopen bijvoorbeeld ook stofzuigers. Maar deze zijn minder bekend. De bekendere hogedrukreinigers van Kärcher zijn is voor zowel professioneel als voor particulier gebruik aan te raden. De gele apparaten houden het vaak lang vol en er geldt soms wel een garantie van vijf jaar. Op de website van kärcher kunt u via uw postcode de dichtstbijzijnde verkooppunten vinden.

Kärcher productervaring

Hieronder staan enkele Kärcher productervaringen. Ze zijn of van andere websites, of ze zijn geplaatst bij het contactformulier waarna de webmaster de reactie hieronder heeft bijgevoegd. Voor elk type hogedrukreiniger is een afbeelding bijgevoegd.


Over de Kärcher K2.980M zei Gerard op 16 augustus 2017:

Een degelijk product van Kärcher, opnieuw! Zeeeeer goed en simpel te bedienen. Veel extra accessoires zoals een rioolslang, een powerlans, terrasreiniger en een vuilfrees. Ik zou hem niet voor de normale prijs kopen, de mijne was erg afgeprijsd bij de Macro. Desondanks een prima ding. De Kärcher K2.980M is een aanrader!


Over de Kärcher 550M zei onbekend op 19 december 2020:

Ik heb een aantal jaar geleden de Kärcher 550M gekocht, hij doet het nog steeds! Ik reinig mijn terras ermee, sommig auto-onderdelen, eigenlijk alles wel. Hij wordt alleen niet geleverd met het onderdeel dat het simpeler maakt om terrastegels mee schoon te maken. De standaard uitvoering is tijdrovend, dus je moet die er wel bijkopen! De Kärcher 550M is een handig ding!

Opmerking van de webmaster: deze review van de Kärcher 550M is overgenomen en vertaald vanuit een Amerikaanse website.


Kärcher k3.495

Ook de Kärcher k3.495 is een bekend type K3 hogedrukreiniger van Kärcher. In april 2018 is hij bij de gamma in de aanbieding geweest, de ervaring leert dat dit type elk jaar wel in de aanbieding wordt gedaan. Met een werkdruk van 120 bar en een spuitpistool van maar liefst 6 meter (relatief lang!) behoort de Kärcher k3.495 tot een van de toppers in de branche.