Hogedrukreiniger huren

Een hogedrukreiniger huren is vaak financieel aantrekkelijker dan een hogedrukreiniger kopen. Dit omdat de aanschaf van een hogedrukreiniger vaak heel prijzig is. Niet alleen de aankoopwaarde, ook de jaarlijkse keuringen van de hogedrukreiniger kosten veel geld. Daarbij komen ook nog eens de kosten voor het onderhoud. Daarom is er bij veel winkels een mogelijkheid tot huren, u kunt daar gemakkelijk een hogedrukreiniger huren. Als u van plan bent om bijvoorbeeld een schutting eenmalig te reinigen, dan is een hogedrukreiniger huren veel verstandiger dan meteen tot aanschaf over tee gaan.

Bij het huren van een hogedrukreiniger heeft u geen onderhoudskosten. Bij een hogedrukreiniger huren is er ook nog eens geen risico dat de hogedrukreiniger kapot gaat buiten jouw schuld om. In de voorwaarden van het huurcontract van het bedrijf waar de hogedrukreiniger is gehuurd is dit meestal opgenomen. U moet dit wel altijd even nagaan als u een hogedrukreiniger gaat huren.

Hogedrukreiniger huren bedrijven

Hieronder staan een aantal bedrijven die hogedrukreinigers verhuren.

Boels heeft 7 verschillende hogedrukreinigers te huur. Meer dan 200 winkels zijn al geopend, verspreid over binnen- en buitenland. Boels heeft speciaal voor de particulier samenwerkingsverbanden met een aantal bouwmarkten. Zo biedt boels de mogelijkheid om altijd in de buurt te zijn.

Eurorent heeft 8 soorten hogedrukreinigers te huur. Zij bieden de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten, en om de hogedrukreiniger langs te komen brengen. U kunt het apparaat natuurlijk ook zelf komen ophalen. Het bedrijf is gevestigd in Deurne (Noord-Brabant)

Huurmaat heeft 7 verschillende hogedrukreinigers. De 8 vestigingen liggen in Noord- en Zuid-Holland. De Huurmaat kan ook bezorgen en afhalen.

Huurmax heeft 6 verschillende hogedrukreinigers. Huurmax heeft 12 vestigingen in Nederland en biedt ook de mogelijkheid om de hogedrukreinigers langs te komen brengen.

Leca verhuur heeft slechts één soort hogedrukreiniger. Het is een 150 bar koudwater hogedrukreiniger.

Rovac biedt ook de mogelijkheid om hogedrukreinigers te verhuren. Het kent 7 verschillende soorten, onderverdeeld in mobiele hogedrukreinigers, koudwater en warmwater hogedrukreinigers.

Workx biedt 6 verschillende soorten hogedrukreinigers. U kunt er zowel mobiele als elektrische hogedrukreinigers huren.

Xtra materieel, gevestigd in Rotterdam en opgericht in 1998, biedt 4 verschillende hogedrukreinigers aan.

Ook bij bouwmarkten zoals de GAMMA, de KARWEI of de PRAXIS kunt u vaak een hogedrukreiniger huren.